Kultanummen kautta kevätsarjoihin
TPK 2010Julkaistu: 14.04.2024 18.27

Kultanummen kautta kevätsarjoihin

Tänä viikonloppuna osallistuimme LTU:n järjestäämään 39. Kultanummi -turnaukseen Kaarinan kentillä. Kosteankolea keli tunkeutui luihin ja ytimiin ainakin katsomossa, ja viime vuotisia aurinkoisia päiviä muisteltiin haikeudella, mutta toisaalta oltiin tyytyväisiä, ettei tarvinnut kolata kenttää lumesta aamulla ennen pelejä, kuten edellisvuonna. Katsomon puolella pyörähti lauantaina myös maailman suloisin joukkuemaskottimme Sisu-koira, joka pyrki peliin mukaan kaivamalla reittiä kentän aidan alitse. 11v11 ison kentän pelejä päästiin sopivasti treenaamaan vielä ennen kevätsarjan käynnistymistä. Turnauksissa on se hyvä puoli, että korjaavia toimia päästään testaamaan heti käytännössä, kun tuomari puhaltaa uuden pelin käyntiin.


Joukkueen valmennus on talven aikana vaihtunut ja nyt sarjakauden alkaessa vastuussa ovat Sovan veljekset Anssi ja Aksu. Turnauksessa tukea sekä valmennukselle että pelillisiin otteisiin toi myös 2009-joukkueen kokenut valmentaja Jarno. Rento ja positiivinen hyvän meinigin ote huomattiin myös vastustajien joukkueissa ja siitä saatiin kiitosta. Vastustajissa oli sekä uusia tuttavuuksia, että vanhoja joukkuekavereita ja se toi oman mausteensa peleihin. Pelit olivat tasaisia, siitä huolimatta, että tulostaulukkoon merkittiin enemmän tappioita, mutta koko porukalle, myös valmennukselle, jäi hyvä mieli viimeisen pelin voitosta: saimme konkreettisen tuloksen taktiikkapalaverin ohjeiden noudattamisesta onnistumisen muodossa. Jalkapallon nyrkkisääntö opittiin käytännössä ja sarjapeleihin jäi paljon muutakin hyvää oppia takataskuun tästä turnauksesta.


Kiitosta annamme huikeille apujoukoille, joita saatiin lainata 2009 ja 2011 -joukkueista: Ahmed, Abdirahman, Alexander, Iivari ja Paavo tekivät täysillä töitä kentällä ja sulautuivat hienosti porukkaan! Teitä lainaamme mielellämme tulevaisuudessakin, super-iso-kiitos, että tulitte mukaamme! Tsemppari-palkinnon ansaitsi tällä kertaa Antti, mutta jokainen turnaukseen osallistunut pelaaja olisi ehkä palkinnon voinut saada, sillä ainakin loppua kohden päästiin pelitunnelmaan, jossa jokainen yritti parhaansa ja auttoi kaveria.


Kiitos kivasta turnauksesta LTU!

Ensi viikolla starttaa P14 Kolmonen, jonne voi tulla seuraamaan otteitamme kevään mittaan. Ja toki kuulumisiamme voi seurata myös instagramissa @turunpallokerho2010.

#turunpallokerho #kerhokehrää #fiilistänostattavaafutista #kultanummiturnaus #ltujalkapallo

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi