​TPK:n Atte Ekholm on valittu Futsal-Liigan kuukauden pelaajaksi helmikuussa
Futsal EdustusJulkaistu: 11.03.2024 14.08

​TPK:n Atte Ekholm on valittu Futsal-Liigan kuukauden pelaajaksi helmikuussa

Futsal-Liigan pelaajat valitsevat kuukausittain äänestyksellä kuukauden pelaajan ja helmikuussa valinta osui kolmatta kauttaan TPK:ssa pelaavaan Atte Ekholmiin.

“Todella hieno fiilis valinnasta. Varsinkin kun valinnan tekevät pelaajat, se tuntuu erityisen hienolta. Tämä merkitsee paljon.” Ekholm kommentoi tyytyväisenä.

Ekholmin valinta kuukauden pelaajaksi on ensimmäinen joka osuu TPK:n pelaajalle joukkueen pääsarjakausilla 2021-2024.

TPK varmisti helmikuun lopussa pääsyn 29.3 alkaviin Futsal-Liigan pudotuspeleihin ja Ekholm oli isossa roolissa TPK:n kahdessa helmikuun aikana pelaamassa voitokkaassa ottelussa.

Sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Vieska Futsalia vastaan Ekholmille maaleja kertyi hattutempun verran ja TPK nappasi voiton voittomaalikilpailun jälkeen. Hallitseva suomenmestari, Kampuksen Dynamo, kaatui Samppalinnan palloiluhallissa lukemin 5-3 ja Ekholm teki kaksi maalia.

“Moni ei varmaan odottanut meidän saavan kovin paljon pisteitä Vieska Futsalia vastaan, joten olin hienoa napata siitä voitto ja pystyin myös itse olemaan merkittävässä roolissa siinä ottelussa.” Ekholm mietiskelee mahdollisen valinnan taustoja.

TPK pelaa seuraavan kerran kotikentällään Turun Samppalinnassa lauantaina 9.3 klo 13.00, kun vieraaksi saapuu Mad Max Valkeakoskelta.

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi