TPK luottaa pudotuspeleissä Samppalinnan tunnelmaan
Futsal EdustusJulkaistu: 11.03.2024 14.11

TPK luottaa pudotuspeleissä Samppalinnan tunnelmaan

Turun Pallokerho tulee pelaamaan Futsal-Liigan pudotuspelien kotiottelunsa Samppalinnan palloiluhallissa. Todennäköinen kotipelipäivä on perjantaina 29.3 klo 13.30.

Pudotuspelien otteluparit eivät ole vielä selvillä, mutta TPK:n tuleva vastustaja löytyy nelikosta Akaa Futsal, FC Kemi, Vieska Futsal tai Mad Max.

Pudotuspelien ensimmäisestä vaiheesta pääsee jatkoon kahdella voitolla. Sarja aloitetaan runkosarjassa heikommin sijoittuneen kotikentällä pe 29.3 ja toinen ottelu pelataan paremmin sijoittuneen kotikentällä su 31.3. Jos otteluparin voittaja ei ole selvillä kahden pelin jälkeen, mahdollinen kolmas, ratkaiseva, ottelu pelataan myös runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä ma 1.4.

Kerhon päävalmentaja Jose Ikonen on ollut tyytyväinen tällä kaudella Kerhon otteisiin Samppalinnassa ja sen takia joukkue pelaa siellä myös tulevat pudotuspelit.

"Tällä kaudella olemme olleet vahvoja kotikentällä Samppalinnassa ja se etu halutaan saada myös pudotuspeleissä. Samppiksessa saadaan varmasti myös halli täyteen ja loistava tunnelma yleisöstä joukkueen tueksi."

TPK:n ennakkolipunmyynti pudotuspeleihin on jo alkanut.

Futsal-Liigan runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua. Tulevana lauantaina 16.3 klo 13.00 TPK kohtaa runkosarjan viimeisessä kotiottelussa sarjapaikastaan taistelevan espoolaisen GFT:n ja ensi viikolla Kerho matkustaa sarjaa johtavan Akaa Futsalin vieraaksi la 23.3 klo 16.00.

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi