Kausiennakko P19-futsalliiga
Julkaistu: 01.11.2021 00.00

Kausiennakko P19-futsalliiga

TPK:n U19-joukkue on täräytellyt treeneissä vaihtelevalla miesvahvuudella, toisinaan on käyty myös edustuksen treeneissä hakemassa isompaa vaihdetta silmään. Pääosin on saatu ajettua niitä asioita sisään mihin on tähdättiin, mutta lisää treeniä toki vedetään vielä. Sarjan alkuun on nyt vajaa kaksi viikkoa ja niinpä on aika katsoa mitä on odotettavissa.

Viiden joukkueen lohko, kolminkertainen sarja, siinä resepti millä edetään. Vastustajina löytyy Euran Pallo, GFT Espoosta, HIFK Stadista ja LoPS tutusti Loimaalta.

Eipä tässä oikeastaan voi muuta kuin todeta, että suurin suosikin viitta heitetään viime kauden mestari GFT:n niskaan. Odotettavissa on fiksua peliä, kovaa taktista ja teknistä osaamista kuorrutettuna miestenkin Futsal-Liigaa tahkoavilla pelureilla. Todella kova vuori kiivettävänä, jos pisteitä meinaa kotiinpäin kantaa. Uusi tuttavuus on EuPa, joka viime vuonna nakutti vakuuttavan saldon P17-liigassa, 6-0-1. Oletuksena on siis myös Satakunnasta tulevan taidolla pelaava nippu vastaan. Samaa odotetaan Loimaalta, vastus on sentään jo tutumpi. Tiukkaa vääntöä viime kauden loppuun tarjoiltiin Samppalinnassa, joten veikataan vauhtia ja vaarallisia tilanteita olevan tarjolla joka matsissa. Toki Loimaalla löytyy myös maajoukkuepelureita riveistä, joten osaamista on! Tuntemattomampaa puolta edetään sitten HIFKin kanssa, joka piti kyllä kohdata jo viime kaudella, mutta se nyt meni miten meni. Tuskinpa pääkaupungissakaan on laakereilla lepäilty, pohditaan siis sielläkin kuviot hiotun kuntoon ja kova vastus tarjottavan.

Summa summarum, kovia pelejä on 12 kappaletta tarjolla, mutta sehän sopii sitkeille Kerhon urhoille. Pelaamaanhan sitä on lähdetty ja kehitystä hakemaan. Ohuehkolla rosterilla operoidessa toki on haasteita, mutta positiivisena puolena on tuttujen pelureiden yhteen hitsautuminen.

Kannattaa laittaa nyt viimeistään kalenterit ojennukseen ja merkata sinne Kerhon kotipelit sekä viritellä kannustus kondikseen! Luvassa on varmasti huikea kausi juniorifutsalin seurassa!

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/FP19L...

#kerhokehrää #thisisfutsal

Seuran uusimmat