Paimio

Kerholle hyvä avaus harjoitusotteluissa

PaiHa – TPK 0 – 2 (0-1)

Pitkä treenikausi on nyt takana ja pelit alkavat. Ensimmäisenä kohdattiin tuttu PaiHa. Heillä tilanne oli täysin päinvastainen ja treenipelit alkavat olla takana.

Kokemus varsinaiseen peliin näkyikin ensimmäisen 15 minuutin aikana. PaiHa oli vahva, prässäsi voimakkaasti ylhäältä ja sai liudan kulmia. TPK pyrki pitämään muotoaan kasassa ja ohjaamaan peliä, lukuisat virhesyötöt tekivät touhusta vaikean. Pallo oli selkeästi kotijoukkueella. Pahimmillaan pallo oli jo ohittanut Kerhon maalissa vahvasti pelanneen Tuomas Leinon, mutta tolppa pelasti.

Kerho pääsi pikkuhiljaa kiinni pelistä ja iski vastaan. Ensimmäinen vaarallinen tilanne syntyi kun nopean hyökkäyksen jälkeen Jyri Sundin harhautti ahtaassa boxissa, siirsi pallon Nygårdille, joka toimitti sen varmasti verkon perukoille. Tuomari oli kuitenkin viheltänyt Jyskyn kaatamisesta pilkun. Pallon taakse tutusti Nygård, hän kuitenkin laukoi ohi. Robbanin pilkut ovat olleet kliinisiä jo monta vuotta, yksi virhe sallitaan näin treenipelissä.

Kerhon vaarallisuus jatkui. Erityisesti Lastula tuntui olevan nopealla jalalla. Hän pääsikin hyvin laidalle vapaaksi ja ainoana Kerhon pelaajana hyökkäykseen mukaan ehtinyt Sundin saikin namukeskityksen. Rauhallinen viimeistely ja vieraat 0-1 johtoon. 26’ min.

Ottelun toinen maali syntyi toisen puoliajan aluksi kun Robert Nygård sijoitti ylänurkkaan noin 16 metristä, Ilmari Aution hyvästä syötöstä.

Ottelun parasta antia oli nuoren Joonas Lehtosen koko ottelun peli, hän olisi ansainnut illan kruunuksi maalin jostakin hyvästä yrityksestään. Myös uusi tuttavuus Eero Polvinen oli pelipäällä ja näytti taistelevansa paikasta avauksessa. Kerho oli liikkeellä 12 miehellä, ensimmäisen 30 minuutin jälkeen tehtiin ensimmäinen vaihto, sen jälkeen noin 10 minuutin välein.

Seuraavaksi vastassa on Wolves, sunnuntaina 17.3. klo 14.15 Paimio KHT.