Esittely
Ottelutilastot
Karhu-Futis - TPK TPK
2020 - Futsal B-jun - P17 Futsal Ykkönen
Klo 12:40 Noormarkun urheilutalo
8
Maa

Ennakkoinfo


Yhteislähtö Kupittaan parkkipaikalta klo 9.30. Ilmoita ASAP, jos tarvitset kyydin tai voit sellaisen tarjota. Sambaryhmän kokoa ei rajoiteta, jos kyytejä on riittävästi.

P17-ykkösen päätöspelit


Kerhon P17-futsalryhmä lopetti kautensa tuanoinniin Porissa, tavoitteena oli napata kotimatkalle 6 pistettä kyytiin ja poiketa kebabilla täyttämässä energiavarastot. Keväinen aamuaurinko saatteli pahaisesti ohentuneen miehistön matkaan lupaillen loistavia otteita.

Noh, plääni ei ihan pitänyt vaan matkaan saatiin vain tasapelipiste Karhu-Futikselta (2-2) jokseenkin aneemisen esityksen jälkeen. Paikat oli kyllä ratkaista peli itselle, mutta maalinteko ei vaan kahta osumaa enempää onnistunut.

Toinen matsi olikin jälleen ÅIFK:ta vastaan ja siinä Kerhon siniset pistivät kunnon myllytyksen päälle ja hallitsivat peliä mahtavalla liikkeellä ja juonikkailla syötöillä puolitoista erää, 0-2 johto tästä osoituksena. Mutta sitten joku petti pahemman kerran ja Åbo latoi 4 kassia vieden voiton siis jokaisessa ottelussa tällä kaudella. Harmittavasti maalit olivat jälleen hieman helppoja ja vastaavasti omat maalipaikoissa tuhrittiin pallo liian monta kertaa jo maassa makaavan maalivahdin syliin. Kaikki avaimet voittoon oli omissa käsissä, mutta liekö sitten henkinen kantti tai taktinen osaaminen pettänyt, tiedä häntä.

Jotain positiivista nostetaan kuitenkin pettymyksenkin hetkillä esiin, 04-laina Eetu pörräsi kentällä pirteästi ja nappasi maalinkin tilastoihin, Leon kaksi maalia nostivat taiturin maalipörssin jaetulle kärkipaikalle, Lindholm oli lähitorjunnoissa vakuuttava ja kyllähän muiltakin nähtiin mallikkaita suorituksia sambaryhmän iloksi. Ai niin, kebab täytti varmasti huvenneet energiavarastot ja maistui kyllä hyvältä, Juronenkin kehui pizzaansa.

Nyt lähdetään valmistautumaan uuteen kauteen, pysykää siis kuulolla uusien tuulien osalta. Tuleen ei jäädä makaamaan!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat