Esittely
Ottelutilastot
TPK - ÅIFK
2020 - TPK Edustus - Miesten Kolmonen
Klo 16:00 Yläkenttä KHT
3
Lok

Viimeistä viedään – Derby lauantaina Yläkentällä


TPK – ÅIFK, lauantaina 3.10 klo 16:00, Yläkenttä KHT

Tänä vuonna Kolmonen päättyy Kerhon osalta Derbyyn. Kyseessä on todella moniulotteinen ottelu. Ensinnäkin joukkueet jakavat tutusti pukukopin Kupittaan vanhalla puolella. Siellä yhteistyö sujuu hyvin. Lisäksi kumpikin joukkue on voittanut alkukaudella Turun seudun nousukkaat Kolmosessa, FC Inter 2 ja TPS U23. Tämä on varmasti ollut Turun suurille pienoinen pettymys. Joka tapauksessa lauantaina päätetään Turun tämän kauden paikallisesta herruudesta Kolmosessa.

ÅIFK on aina vaikea vastustaja. Heillä on mukana joukko lahjakkaita pelaajia ja vahva valmennus. He saivat kaudelle mukaansa ryhmän TuWen parhaita pelureita ja legendaarisen työmyyrän taustoihin. Myös esimerkiksi Kerhosta tutut Cuong Tran ja Arman Palani pelailevat keltamustissa. Kausi on kuitenkin ollut ehkä pienoinen pettymys, kun lauantaina pelataan kuitenkin vain keskikastin sijoituksista.

Kerhon ryhmä on vahva, mutta avauksessa on mukana kuitenkin vain neljä samaa pelaajaa kuin edellisessä EuPa-pelissä. Tämä on sitä syksyn tilannetta. Kokoonpanoon palaavat futsal treeneissä olleet Samuel Sibakov ja Jyri Sundin. Yksi avauspaikkansa säilyttäneistä on Henri Hellgren, joka pelasikin loisto-ottelun EuPaa vastaan.

Tervetuloa lauantaina Yläkentälle viimeistä kertaa tällä kaudella!

Kerho Kehrää!

Kerhon kausi päätökseen tappiolla


TPK – ÅIFK 0 – 1 (0-0)

Kerhon kausi Kolmosessa päättyi paikallisottelussa nihkeään tappioon. Kurinalainen ÅIFK oli vähämaalisessa ottelussa maalinverran parempi.

Ottelun panoksettomuus, sarjassa putoamisen tai nousun kannalta, näkyi ehkä hieman ottelun kulussa. Pallo liikkui molempien joukkueiden osalta enemmän keskikentällä ja puolustuksessa, kun vaarallisilla alueilla, eikä maalipaikoilla juhlittu.

Ensimmäinen puoliaika oli juuri tämän näköinen. Muutamia paikkoja kaukolaukauksilla ja erikoistilanteista, mutta maaleja ei tehty.Molemmat joukkueet pitivät vaihtelevasti palloa. Kerho ei ollut liikkeellä terävimmällä jalallaan ja syöttöhasseja tuli myös.

ÅIFK suoritti tauolla jo neljä vaihtoa ja Kerho teki kaikki viisi vaihtoaan noin tunnin kohdalla. Ennen Kerhon vaihtoja nähtiin kuitenkin ottelun ainoa maali. Kerhon pelaajat eivät olleet hereillä ja tarpeeksi lähellä ÅIFK:n Noel Jeromaata. Tämä tykitti pallon komeasti noin 20 metristä Kerhon maalin oikeaan yläkulmaan ohi Veli-Heikki Maunilan, 0-1, 55 min.

Loppukiri ja viimeinen puolituntia jäi Kerhon osalta vaisuksi. Joosu Hertsillä oli hyvä veto 16 metristä, jonka maalivahti kuitenkin hoiti kulmaksi. Kerho otti hallinnan ja yritti, mutta ottelun kuvan mukaisesti, joukkue ei päässyt paikoille. ÅIFK myös puolusti kurinalaisesti, alhaalta ja hyvin, joka vaikeutti maalipaikoille pääsemistä.

Loppulukemien myötä Kerhon sarjasijoitukseksi jäi 8. sija, tämän eriskummallisen kauden osalta. Tämä jätti myös pienen pettymyksen tunteen. Neljäs sija olisi ollut otettavissa, mutta nyt kävi näin. Kolmosen keskikasti olikin erittäin tiukka, kun ainoastaan 2 pistettä oli eroa 4. sijan ja 9. sijan välillä.

Ensi kaudella jatketaan Kolmosessa. Kerhon edustus kiittää kaikkia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2020!

Kerho Kehrää!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 1
(0-0)
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat