Wilpas - TPK   1 - 2

Salo Keskuskenttä nurmi

Kerho haki pisteet Salosta

Wilpas – TPK 1 -2 (0 -2)

Kerho otti perjantaina toisen peräkkäisen voiton Kolmosessa, kun se onnistui voittamaan Salossa helteisissä olosuhteissa ja loistavan kuntoisella nurmella Wilpaksen. Tärkeässä voitossa avainasemassa oli jälleen joukkueen yhtenäinen tekeminen ja mainio ensimmäinen puoliaika, jolloin Kerho myös maalinsa iski.

Ottelu lähti tasaisesti käyntiin ja olikin tasainen läpi koko ottelun. Kerho pyrki etenemään enemmän maatapitkin ja pelaamaan keskikenttänsä Fager-Kontkanen-Jokela-Nygård kautta palloa kärkiparille Forsström-M Sibakov. Wilpas taas eteni suoraviivaisemmin koko pelin ajan ja yritti pelata palloa varsin hanakasti Kerhon puolustuslinjan selustaan.

Kerhon molemmat maalit syntyivät hieman samankaltaisesti, tekijä oli sama niin kuin myös syöttäjä. Ensimmäisessä maalissa Mikael Sibakov vapautti pirteästi pystyyn juosseen Joona Forsströmin. Rangaistusalueen vasemmasta kulmasta lähti varma sijoitus vasemmalla jalalla ohi maalivahdin ja pallo häkkiin, 0-1, 20 min.

Toinen maali oli, niin kuin sanottu, ensimmäisen toisinto ja tuli tärkeään paikkaan vähän ennen puoliaikaa. Sibakov ,rauhalliseen tapaansa, vapauttaa Forsströmin kirmaamaan maalia kohti oivallisella läpisyötöllä. Forsström ei erehdy tälläkään kertaa, vaan laittaa pallon reppuun, 0-2, 41 min.

Kerho olisi, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla, voinut vielä onnistua maalinteossa. Kahden maalinsa lisäksi, Forsström pääsi muutamia kertoja laukomaan vaarallisesti, joten lisämaalit hänelle ei olisi ollut huutava vääryys. Myös Robert Nygårdin antamat kulmapotkut leijailivat vaarallisesti maalille ja niistä osuttiinkin maalikehikoihin myöhemmin.

Toisella puoliajalla pelin kuva pysyi kutakuinkin samanlaisena. Wilpas sai hieman enemmän pallonhallintaa itselleen, kun Kerho keskittyi enemmän varjelemaan johtoaan, niin kuin usein käy. Kerhon onneksi sen puolustus Hellgren-Paananen-Hertsi-Kiiski pystyi suurimmaksi osaksi pitämään kotijoukkueen vaaralliset maalipaikat minimissä.

Yhden maalin kotijoukkue kuitenkin sai tehtyä, kun Jani Lehtinen onnistui kulmapotkusta, 1-2, 70 min. Maali toi Salolaisille uskoa, mutta Kerhon joukkue pysyi rauhallisena ja onnistui pitämään johtonsa loppuun asti.

Tärkeä voitto jälleen ja joukkue onnistui nyt toistamiseen peräkkäin suhteelliseen ehjään suorittamiseen suurimman ajan ottelusta. Kerhon seuraavat neljä ottelua ovat kaikki kärkijoukkueita vastaan, joten näitä on nyt mukavampi lähteä haastamaan. Seuraavaksi kohdataan torstaina 20.8 muutaman sijan ylempänä majaileva FC Inter 2.