Esittely
Ottelutilastot
TPK - PaiHa
2020 - TPK Edustus - Miesten Kolmonen
Klo 19:00 Yläkenttä KHT
2
Hei

Kolmosen kotiavaus edessä


TPK – PaiHa

Torstaina 2.7. klo 19:00, Yläkenttä KHT

Sarjan avauspelin voiton jälkeen Kerho saa torstaina vastaansa Kolmosen kotiavaukseen vahvistuneen PaiHan. Ottelu on paimiolaisille sarjan ensimmäinen. Viime kaudella voitot joukkueiden välillä päättyivät tasan 1-1, kun molemmat voittivat ottelunsa vieraskentällä.

PaiHa on viime vuodet luottanut erityisesti brasilialaisosaamiseen, mutta tulevalla kaudella lähestymistapaa on muutettu, kun päävalmentajaksi pestattiin TPS:n reservijoukkuetta valmentanut Tom Powers. Hän on ilmeisesti myös tuonut pelaajia Tepsin organisaatiosta mukanaan. Uusia hankintoja on myös tasonsa jo Kolmosessa osoittaneet Niclas Forss ja Joonas Manzo.

Kerho saa otteluun samankaltaisen ryhmän, kun avauspelissä TPS U23 vastaan. Lisäpelaajia on myös tarjolla, kun Walter Mattila ja Aleksi Jokela palaavat kesätöiltään kaupunkiin ja Marno Lastula lähestyy täyttä pelikuntoa. Tarjolla ovat myös vahvan avauksen pelanneet Joosu Hertsi, Iiro Fager, Joona Forsström ja Vellu Maunila. Pelaajia joudutaan todennäköisesti jättämään kokoonpanon ulkopuolelle, mikä on kesäkaudella harvinaista Kerholle. Sisäinen kilpailu on varmasti kuitenkin joukkueen pelaajille hyväksi ja kehittää intensiteettiä treeneissä entisestään.

Huomaathan seurata opastuksia Covid -19 -viruksen aiheuttamista muutoksista. Esimerkiksi yleisön sisäänkäynti on vain Mäntymäen puoleista portista. Korttimaksamisen pitäisi olla mahdollista. Lisätietoa oheisessa kuvassa.

Tervetuloa seuraamaan Kerhon kotiavausta paikan päälle! Kerho Kehrää!


Kerholle karu tappio


TPK – PaiHa 1 – 3 (0-3)

Kerhon edustuksen päivä ei ollut hääppöinen, kun vastassa oli vahvistunut PaiHa. Vieraat olivat liikkeellä hyvällä jalalla ja lähtivät heti ottelun alussa prässäämään, eikä TPK saanut peliään käyntiin. Erityisesti keskikentällä etäisyydet olivat liian suuret ja vastustajan syöttötyöskentelyä ei saatu kuriin.

Ottelun avausmaali syntyikin jo 11 minuutilla, kun keskikentällä oli jälleen luvattoman paljon tilaa ja vapauttava syöttö saatiin annettua paineetta. Syöttö olikin loistava pallo maata pitkin linjan taakse, johon Joonas Manzo tuli hyvällä ajoituksella. Pallo verkkoon vastaan tulleen Vellu Maunilan längistä, 0-1, 11 min.

Ennen toista maalia pääsi kotijoukkuekin välillä peliin mukaan, mutta tehottomasti. Vastustaja rokottikin sitten kulman jälkitilanteesta. PaiHa ryhmitti pelaajat tiukasti maalille, johon tulikin kierteinen pallo. Siihen vielä päästiin väliin, mutta ryhmitys oli vähän puutteellinen, kun kakkospalloon ei ollut ketään. Laukaus 16 sisältä ruuhkan läpi toi tulosta pienen tatsin jälkeen, 0-2, 28 minuuttia.

Kolmas maali olikin sitten illan komein. Aivan loistavalta pelaajalta Kolmoseen vaikuttanut Mark Goldson laukoi reilusta 20 metristä pallon takaylänurkkaan. 0-3, 39 minuuttia.

Kerholla oli jakson loppupuolella omat paikkansa. Sivuvapari, muutama rakennettu tilanne ja ainakin yksi menetetty pilkku, kun Joona Forsströmiä rapattiin maalitekotilanteessa. Selittely on kuitenkin turhaa, vastustaja oli parempi.

Toinen nelivitonen olikin sitten jo tasaisempi ja Kerhokin sai viimeistään vaihtojen kautta vähän terävyyttä tekemiseensä. Toki PaiHakin antoi tilaa merkittävästi enemmän. TPK rakensi useamman paikan toisella jaksolla. Ehkä paras paikka tuli Aleksi Jokelalle, joka näppärän seinäpelin jälkeen pääsi 16 sisään. Laukaus oli kuitenkin vaisu ja helposti torjuttava.

Kotijoukkueen ainokaisen teki kovasti uurastanut Iiro Fager prässätessään maalivahti Jesse Peltosta. Jesse yritti harhauttaa, mutta Iiro oli hyvin hereillä ja törkkäsi pallon verkkoon. 1-3, 82 minuuttia.

TPK oli tässä pelissä rehellisesti sanottuna löysä ja jotenkin valmistautumaton. Oman pelin käynnistäminen paineen alla oli vaikeaa. Kenttä oli pahasti levällään, eikä PaiHalle saatu painetta. Hyvä kuitenkin, että pelaajat tuntuivat ymmärtävän pelin epäonnistumisen ja halu parempaan tuli selvästi esiin.

Kolmonen on taas kova sarja.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(0-3)
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
Kategoriat