Esittely
Ottelutilastot
VG-62 - TPK TPK
2020 - TPK Edustus - Miesten Kolmonen
Klo 18:30 Naantali Kuparivuori
22
Hei

Kerho matkaa Naantaliin


VG-62 – TPK, keskiviikkona 22.7 klo 18:30, Kuparivuori

Kerho kohtaa keskiviikkona kolmannessa Kolmosen ottelussaan yhden nousijan, kun vastaan asettuu perinteinen VG-62 Naantalista. VG oli pitkään Kolmosen vakioseura, kunnes putosi Neloseen ja nousi nyt takaisin muutamien vuosien jälkeen.

Kerhon viime ottelusta on kulunut jo lähes kolme viikkoa, tämän vuoden yksinkertaisen sarjan takia. Viime ottelua PaiHaa vastaan ei kannata hirveästi muistella, vaan lähteä uudella fiiliksellä VG:n kaatoon. Hutipelejä ei kuitenkaan liikaa voi tulla näin lyhyen sarjan aikana.

Kerhon pitäisi saada täysi kokoonpano jälleen lapulle, joten tilanne on siltä osin hyvä. Jyri Sundin on varma poissaolija, kun hänen jalkansa meni treeneissä. Toivottavasti Jyskylle ei tule liian pitkää huilia. Aleksi Jokela on palannut kesätöidensä jälkeen täyteen harjoitusvahvuuteen, niin kuin myös Marno Lastula loukkaantumisensa jälkeen, joten he odottavat varmasti innolla näyttöpaikkaa.

Ottelu alkaa yleensä ja toivottavasti hyväkuntoisella Naantalin Kuparivuoren nurmella klo 18:30. Futis on parasta paikan päällä, joten tule nauttimaan. Kerho Kehrää!

Kerho jäi tasapeliin Naantalissa


VG-62 – TPK 1 – 1 (0-0)

Kerhon nihkeät esitykset jatkuivat, kun se jäi Naantalin hyväkuntoisella nurmella tasapeliin. Ottelutapahtumiin nähden tulosta voi pitää jokseenkin oikeudenmukaisena. VG:n suoraviivainen pelityyli tuotti ottelun ajan vaikeuksia Kerhon puolustukselle, kun taas Kerho piti enemmän palloa, mutta selviin maalipaikkoihin oli vaikeuksia murtautua.

Ensimmäinen puoliaika noudatti ottelun kokonaiskuvaa. VG yritti iskeä nopeasti, kun taas Kerho eteni enemmän hitain hyökkäyksin. Muutamia erikoistilanteita ja laukauksia oli, mutta maalit jäivät tekemättä. Harmillisesti Aleksi Pekoselle sattui myös, kun hän joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen takia jo ensimmäisellä puoliajalla. Näin ollen, Marno Lastulan tullessa kentälle hyökkäykseen, Kerhon puolustuslinja meni uusiksi.

Toinen puoliaika alkoikin sitten räväkästi, mutta Kerhon kannalta huonosti. Alle minuutti oli pelattu, kun VG:n Onni Ojala riisti pallon Kerhon 16-rajalla ja sijoitti pallon varmasti verkkoon ohi Vellu Maunilan, 1-0, 46 min. Huonosti pelattu tilanne Kerhon osalta.

Maalin jälkeen ottelu jatkui samankaltaisena, kun ensimmäisellä puoliajalla. Ottelun loppulukemat ja Kerhon tasoitus tuli hieman tunnin pelaamisen jälkeen. Aleksi Jokela sai pallon ja lähetti pallon VG:n boksiin. Pallo leijaili kuitenkin vastustamattomasti VG:n maalin takakulmaan ja Jokelan ensimmäinen maali Edustuksen paidassa oli syntynyt. Tätä on odotettu. 1-1, 64 min.

Ottelu päättyi näin pistejakoon, joka ainakin Kerholle oli pettymys. Peliesitys ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen ja omalle tasolle ei päästy. Toivottavasti tasonnosto tulee jo heti seuraavaan peliin, kun TOVE vierailee Yläkentällä lauantaina 1.8.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 1
(0-0)
TPK
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
Kategoriat