TPK - EuPa

Kupittaan Palloiluhalli 1

Kovaa vääntöä Kupittaan parketilla

Areena vaihtui Kupittaan Palloiluhalliksi, kun Kerho otti mittaa Euran Pallosta P19-futsalliigan matsissa.

TPK otti isännän elkein komennon ja hyvä alku realisoitui 4 minuutin kohdalla: kulmakuvion päätteeksi Leo laukoi pallon maaliin ja sininutut 1-0 johtoon. Kerho päästi alhaalta puolustaen naapurin pallonhallintaan ja EuPa ottikin enemmän otetta, toki oli omiakin paikkoja lisätä maalisarakkeeseen osumia. Harmittavasti 14 minuutin kohdalla flipperipallo jäi elämään maalille ja siitähän se sitten kimposi omista sisään.

Toinen puolisko lähdettiin myös puolustamalla liikkeelle. 4 minuutin kohdalla laukaus massan takaa päätyi 1-2 osuman merkiksi verkkoon. Tasoitusosumaa haettiin ylivoimalla, yritys päättyi katkoon ja pallo niistettiin tyhjiin. Lopuksi vielä oman painostuksen lopetti 2-1 hyökkäys, jalka ei kantanut enää puolustussuuntaan ja niin 1-4 loppulukemat.

Harmittavasti jälleen oma maalinteko tökki, naapurilla kävi välillä pieni munkkikin, mutta vahva joukkue jaksoi jauhaa riittävästi viedäkseen pisteet pois Turusta. Mutta pelissä oli hyviä elementtejä, joita vahvistamalla kyllä pistetili aukeaa.