Esittely
Ottelutilastot
LoPS YJ - TPK
2021 - Futsal U19 - P19 Futsal-Liiga
Klo 17:00 Hirvihovin liikuntahalli
27
Mar

Tylyt loppuluvut Loimaalta


Noh, eipä jäänyt Loimaan retkestä paljoa kerrottavaa jälkipolville, siksi tylyt numerot LoPS pääsi junttaamaan taululle. 14 kassia omiin on paljon varsinkin kun itse ei tee yhtään.

Vain seitsemän kenttäpelaajan voimin liikkeellä ollut Kerho ei löytänyt konsteja estää nopeita 2-1 vastahyökkäyksiä eikä tapoja pistää palloa maaliin. Paikkoja oli kyllä kolmen viiden maalin verran, mutta naapurin veskari ja uhrautuvasti liukuneet pakit pitivät pallon toispual maaliviivaa. Lopussa toki alkoi jalka painaa ja ehkä terävin puolustusintokin oli jo karannut selvien lukemien edessä, joten siinä se syväluotaava analyysi, mitään poisottamatta LoPSin loppuun asti kestäneestä todella aggressiivisesta hyökkäyssuunnan pelaamisesta, erittäin vahvaa tulkintaa. Ottelun parhaana pelaajana Kerhon riveistä palkittu Juho Veijalainen totesi abaut samaa: merkkaminen pikkukentällä on armotonta, jos se unohtuu niin huonosti käy, jalkojen pitää kantaa koko 40 minuuttia, jotta vihulainen pidetään kurissa. Kenenkään kentällä olleista ei silti kannata päätään puskaan pistää, tää on pelin luonne ja nimi.

Pyttykerhoon tänään:

???????????? Juho: varmaa peruspelaamista ja erinomaista puolustustyöskentelyä

  1. ???????? Juronen: melkoisia taistelusuoritteita, joskin myös maistuvia jalkakyniä

????Eetu: ennakkoluulotonta röyhimistä

Mitäs tästä nyt sitten muuta kuin treeniviikon kautta kohti ensi sunnuntain koitosta, jossa Samppikseen tulee HIFK. Nyt on kasvojen pesun ja kunnian palautuksen paikka!

#kerhokehrää #thisisfutsal

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat