Koronatiedote
Julkaistu: 13.03.2020 00.00

Koronatiedote

Turun Pallokerho seurana kantaa vastuunsa pelaajiensa ja toimihenkilöidensä turvallisuudesta ja koronavirusepidemian hidastamisesta.

Noudatamme Suomen hallituksen sekä Suomen Palloliiton ohjeistuksia ja olemme päätyneet seurana seuraaviin toimenpiteisiin:

- Kaikki harjoitus- ja pelitoiminta (myös osallistumiset turnauksiin) sekä muut joukkuetapahtumat koko seuran osalta perutaan 13.3.2020 alkaen toistaiseksi 31.3.2020 asti. Valmentajat ja joukkueenjohtajat tiedottavat omia joukkueitaan.

- Seuran vuosikokous järjestetään suunnitellusti 18.3.2020 Veritas stadionin kokoustila Karikossa. Ethän tule kokoukseen, jos sinulla tai lähipiirilläsi on vähäisiäkään flunssaoireita.

- Seuraa kotisivuja www.turunpallokerho.fi, missä tiedotetaan mahdollisista muutoksista tai lisäyksistä liittyen tähän ohjeistukseen. Joukkueita tiedotetaan muutoksista myös erikseen

Palloliiton kotimaan tapahtumien osalta (maaottelut, leirit, muut tapahtumat ja kotimaiset kilpailut) tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti ja SPL tekee päätöksiä THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti. Lisätietoa: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/paivitetty-ohjeistus-seuroille-koronavirusepidemiaan-liittyen

Yleistä tietoa koronaviruksesta ja kaupungin ohjeet: www.turku.fi/korona Tuolta löytyy mm. ohjeet, miten toimia, jos epäilee saaneensa tartunnan.

Lauantain 14.3. Futsal Ykkösen ottelu TPK-Kiisto on siirretty.

Turun Pallokerho ry

Johtokunta

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi