Korona tiedote 19.3.2020
Julkaistu: 19.03.2020 00.00

Korona tiedote 19.3.2020

Päivitetty tiedote liittyen koronavirus tilanteeseen

Koronavirusepidemian tilanne maailmalla ja Suomessa muuttuu päivittäin ja sen mukaan tulee uusia ohjeita ja suosituksia Suomen hallitukselta sekä erityiseti jalkapalloon liittyen Suomen Palloliitolta.
Merkittävin uusi päivitys on julkisilla paikoilla tapahtuvien kokoontumisten rajoittaminen 13.4. asti. Tämän johdosta kaikki harjoitus- ja pelitoiminta TPK:ssa on tauolla vähintään 13.4. Seuran sääntömääräinen kevätkokous peruttiin ja siirrettiin pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Palloliiton tämän hetken suunnitelman mukaisesti kevään sarjaottelut alkavat aikaisintaan huhti-toukokuun vaihteessa. Sarjakohtaisia tarkempia tietoja on tulossa huhtikuun alussa.

Palloliiton tiedote koronavirusepidemiaan liittyen: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteesta-seuroille

Palloliiton tiedotteen alaosasta kannattaa hyödyntää erityisesti vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun tässä tilanteessa, kun joukkueharjoitukset on peruttu. Pidäthän omatoimisesti kunnostasi huolta, että olet valmis, kun kausi myöhemmin keväällä käynnistyy:
https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/vinkit-omatoimiseen-harjoitteluun

TPK ry
Johtokunta

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi