Hillitään Koronan leviämistä!
6.11.2020 17:10 Uutiset / Pääsivusto

Tiedoite päivitetty 12.11.2020

Päivitetty tiedote koronan hillitsemiseen tähtäävistä toimista.

Turun koronatilanne on kaupungin 11.11. julkaiseman tiedotteen mukaan vakava. Tartuntoja on ilmennyt erityisesti kouluissa ja oppilaitoksissa, minkä vuoksi useita luokkia ja kokonaisia kouluja on jouduttu asettamaan karanteeniin ja oppilaat siirtämään etäopetukseen.

Lisätietoa Turun koronatilanteesta: https://www.turku.fi/uutinen/2020-11-11_turun-koro...

Karanteeniin asetettu tai altistunut henkilö ei voi osallistua seuran toimintaan.

Mikäli pelaajan koulussa tai toimihenkilön työpaikalla siirrytään etäopetukseen/työskentelyyn tartunnan tai altistumisen vuoksi, tulee kyseisen henkilön pitää 10 päivän tauko joukkueen peleihin ja treeneihin osallistumisesta. Kymmenen päivää lasketaan etätyöskentelyyn siirtymisestä. Joukkueet voivat tilanteen niin vaatiessa sopia sisäisesti myös pidemmästä tauosta.

Mikäli koulussa tai työpaikalla on siirrytty ennaltaehkäisevästi esim. vuoroviikoittain tapahtuvaan etä- ja lähiopetukseen, voi joukkue päättää, laittaako se pelaajat tai toimihenkilöt tauolle vai ei.

Maskin käyttö mm. julkisessa liikenteessä ja sisäliikuntapaikoilla vähentää meidän kaikkien riskiä altistua. Pienistäkin oireista pitää raportoida joukkueen toimihenkilöille.

Ohjeet, jos epäilet altistumista tai sairastumista: https://www.turku.fi/korona/toimi-nain-jos-epailet...

Yhdessä vastuullisesti toimimalla saamme pidettyä tilanteen hallinnassa ja parannamme mahdollisuuksia jatkaa harjoittelua ja pelejä suunnitellusti.

T. TPK Johtokunta


   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat