TPK 2006 Valkoinen - FC Inter Punainen
Julkaistu: 02.10.2021 00.00

Jälleen kerran perjantaina alkuillalla nähtiin Parkin kentällä TPK Valkoisen pelaajat valmiina taistoon.
Tällä kertaa haastamaan tuli FC Inter Punaiset.

Peli alkoi TPK:n osalta ehkä hieman jähmeästi. Voisi jopa sanoa että ensimmäinen puoliaika meni puolinukuksissa.
Vastustaja puolestaan oli hereillä, ja niittasi pallon TPK:n verkkoon jopa kaksi kertaa.
Jotain kuitenkin tapahtui muutama minuutti ennen puoliaikaa, ja yhtäkkiä TPK Valkoisen peli näytti totaalisen erilaiselta.

Puoliajalla valmentaja Marko piti tsemppipuheen pelaajille, ja antoi hyviä neuvoja sekä vinkkejä toiseen puoliaikaan.
Pelaajat saivatkin tästä uutta potkua, ja toisella puoliajalla meininki oli aivan toinen. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa kentällä.
Välillä syötöt karkasivat sivurajoista yli, mutta sekään ei menoa haitannut, ja TPK Valkoinen sai myös tykitettyä kaksi maalia.
Kavennusmaali syntyi kulmapotkusta toisen puoliajan alkupuolella, ja tasoitus puolestaan vapaapotkun riparina vajaa 10 min ennen pelin loppua.

"Peliä oli kyllä todella mukava katsoa", totesi TPK:n työharjoittelija Eero, joka oli myös katsomassa peliä.
Lopputulos oli siis 2-2, ja sen seurauksena TPK Valkoinen on nyt sarjataulukossa toisena tasapisteissä MynPan kanssa.

Seuraava - ja TPK Valkoisten kauden viimeinen peli - nähdään lauantaina 9.10.2021.
Silloin vastaan astelee TuNL 07 Sininen.
Peli Kisapuiston kentällä alkaa klo 12.00.