Seurakirje 1/21
Julkaistu: 27.07.2021 00.00

Seurakirje 1/21


Tervetuloa koko seuran yhteiseen, vapaamuotoiseen grilli-iltaan TPK:n toimiston pihalle tiistaina 24.8.2021klo 18.00- 20.00 välillä. Tule tutustumaan seuran toimistoon ja johtokuntaan, sekä tapaamaan muita TPK:laisia. Tarjolla makkaraa ja virvoitusjuomia. Voit piipahtaa pikaisesti, tai viihtyä kanssamme pidempäänkin.

TPK:n toimisto löytyy Veritaksen Olympiakatsomon päädystä (Hippoksentie 6).


Soccer Cup -turnaus on seuralle merkittävä tulolähde ja sen onnistuminen tänä vuonna oli yhteisten ponnistelujemme tulos. Kiitos kaikille pelaajille, vanhemmille, toimihenkilöille ja yhteistyökumppaneille. Teimme yhdessä hienon turnauksen! Saimme paljon positiivista palautetta osallistuneilta joukkueilta ja heidän kannattajiltaan.


Viime vuonna Soccer Cup -turnausta ei koronan vuoksi voitu järjestää lainkaan,
joten myös turnauksesta saadut tulot jäivät saamatta. Talouden tukemiseksi
johtokunta haki Opetus- ja kulttuuriministeriön urheiluseuroille tarkoitettua erityistä korona-avustusta loppuvuonna 2020. Avustusta myönnettiin meille 7000 euroa. Seuran talous on tällä hetkellä vakaa, eikä seuralla ole velkaa.

Tiesitkö?

  • TPK voitti pronssia miesten ylimmällä sarjatasolla Mestaruussarjassa vuonna 1951
  • Seuran lajeihin kuuluivat vielä 70-luvulla myös käsipallo, jääpallo ja jääkiekko


TPK Futsalin edustusjoukkue nousi ylimmälle sarjatasolle (Futsal Liiga).Tämä on hieno saavutus, ja nostaa seuran näkyvyyttä ja painoarvoa niin futsalin kuin toivottavasti jalkapallonkin osalta. Seuran omat juniorit pääsevät Samppalinnan Palloiluhallissa syyskuusta alkaen pelattaviin kotiotteluihin ilmaiseksi, toimihenkilölippu maksaa 5 euroa (normaalihinta aikuisille 8 eur). Nousu liigaan on ollut joukkueen ja sen taustajoukkojen kovan panostuksen tulosta, ja johtokunta haluaakin onnitella joukkuetta noususta, ja toivottaa menestystä tulevalle kaudelle!Seuran ensimmäinen kunniapuheenjohtaja Rauni Paavola täyttää 90 vuotta 30.7.2021.
Johtokunta onnittelee Raunia, ja kiittää häntä kaikesta seuran hyväksi tehdystä työstä
vuosikymmenien varrella.
Seuran kolme kunniapuheenjohtajaa esitellään kotisivuilla syksyn 2021 aikana.


Tiesitkö?


Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi