TPK matkaa lokakuun viimeisessä matsissa Joutsaan
Julkaistu: 29.10.2021 00.00

TPK matkaa lokakuun viimeisessä matsissa Joutsaan

TPK matkaa Futsal-Liigassa lauantaina 30.10 klo 16.00 Joutsan liikuntahalliin JoSePan vieraaksi. Turkulaisilla on nyt takana kaksi kotitappiota ja kova halu kääntää kurssi vieraskentällä. Sarjan alku ei ole ollut helppo myöskään kotijoukkueelle. JoSePa voitti sarjan ensimmäisellä kierroksella Mad Maxin lukemin 3-0, mutta sen jälkeen se on kärsinyt suurinumeroisia tappioita muunmuassa SoVolle, GFT:lle ja FC Kemille.

Kerhoon tällä kaudella siirtynyt Jose Ikonen odottaa entisen joukkueensa kohtaamista innolla "Tosi hyvillä fiiliksillä ja on tullut odotettua tätä matsia jo hetki. Kiva päästä vanhaan kotihalliin pelaamaan jälleen. JoSePa on tosi yhtenäinen joukkue, jossa joka äijä laittaa kaiken peliin joukkueen puolesta. Erityisesti kotikentällään vaikea vastustaja kenelle tahansa."

Ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille tärkeä, koska pikku hiljaa sarjassa alkavat erottua joukkueet sarjataulukon kärki- ja häntäpäähän. Hankalien aiempien otteluiden jälkeen sekä TPK että JoSePa janoavat jo täyttä pistepottia.

Ikosella on selkeä käsitys siitä, miten kolme sarjapistettä matkaavat Turkuun, "Parissa edellisessä pelissä ollaan tehty liikaa virheitä puolustussuuntaan. Jos päästään niistä eroon, niin uskon meidän olevan vahvoilla huomenna. Tiukka matsi kuitenkin luvassa, joten pienet asiat ratkaisee."

Viime kaudella Joutsaan siirtyi pelaamaan eräs TPK Futsalin ystäville tuttu pelimies. Joonas Manzo edusti Kerhoa kausilla 2014-2018 ja siirtyi sitten parin SoVossa vietetyn kauden jälkeen JoSePaan. Viime vuonna maaleja Liigassa syntyi 18 kpl ja tänä vuonna saldona on kolme osumaa.

Manzo on Ikoselle tuttu nimi, mutta uskoo turkulaisten pitävän hänet kurissa "Manzolla on hyvä laukaus, joten tottakai siitä lähdetään, ettei hän saa jalkaa vapaaksi ja tila otetaan pois. Ei me kuitenkaan liikaa mietitä ketään yksittäistä vastustajan pelaajaa vaan mennään oma peli edellä!"


Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi