Futsal-Liiga rantautuu torstaina Samppalinnaan
Julkaistu: 14.09.2021 00.00

Futsal-Liiga rantautuu torstaina Samppalinnaan

Futsal-Liigaan noussut TPK kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussa torstaina 16.9 klo 19.30 yhden sarjan kestomenestyjistä, Golden Futsal Teamin. Molemmat joukkueet ovat pelanneet jo yhden ottelun. TPK nappasi 0-2 loppulukemin voiton paikallisvastustaja AU:sta. GFT kävi vierailulla Somerolla ja maalirikkaan ottelun voittaja ratkottiin lopulta voittomaalikilpailussa. Espoolaiset veivät pidemmän korren, nappasivat kaksi sarjapistettä ja somerolaiset joutuivat tyytymään yhteen pisteeseen.

Espoolaisten riveistä löytyy paljon kokemusta. Seuraa on pitkään edustanut Suomen futsalmaajoukkueen kapteeni Panu Autio ja tänä vuonna "kultaisten" riveihin liittyi maajoukkueen vakiokasvo Miika Hosio. Somerolla debyyttinsä joukkueessa teki englantilainen maalivahti Joseph Dibben, joka on aiemmin pelannut Espanjassa ja kantanut kahdesti myös maajoukkuepaitaa.

Aiemmin mainittujen kovien pelureiden lisäksi vastustajan leiristä on hyvä nostaa esiin myös kolme kautta Kerho-paidassa pelannut Eetu Kauria. Turusta Kauria siirtyi pelaamaan hetkeksi SoVoon Futsal-Liigaa ja nyt tie on vienyt GFT:n riveihin. Tänä kesänä Kauria sai ensimmäistä kertaa myös kutsun maajoukkueleiritykseen.

Pitkään Futsal-Liigassa pelannut ja maajoukkuetta edustanut TPK:n maalivahti Marko Laaksonen tuntee hyvin vastustajan kapteenin Panu Aution. "Panun kanssa ollaan oltu Suomi-verkkareissa kaikenlaisissa liemissä eri kentillä ympäri maailmaa. Ja lukemattomia kertoja olemme pelanneet myös vastakkain. Kestomenestyjä GFT tulee olemaan todella kova haaste kotiavauksessa. Espoolaiset ovat rutinoituneita, taktisesti sarjan huipulta. Hommaa ei myöskään helpota se, että heiltä löytyy riveistään nippu maajoukkuepelureita." Laaksonen kertoo.

Tervetuloa torstaina Samppalinnaa, kun Futsal-Liiga tekee paluun Turkuun!

Liput 8€
Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja lapset 13-17 vuotta 5€
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
Kausikortti 50€

Tapahtumassa käy maksuvälineenä käteinen ja kortti.

Ohjeita paikalle tuleville katsojille:
- velvoitamme katsojia käyttämään maskia tapahtumassa
- huomioithan turvavälit
- muistathan käsi- ja yskimishygienian
- tule vain terveenä peliin

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi