TPK 2006 varmisti voitollaan nousun ykköseen
Julkaistu: 20.08.2021 00.00

Torstaina 19.8.2021 pelattiin kauniissa Suomen suvessa (lue: satoi kaatamalla) taas kuningaslajia - jalkapalloa.
Tällä kertaa vastustajana Pansion kentällä TPK:lla oli FC Inter Siniset.

Inter meni heti pelin toisella minuutilla räväkästi 0-1 johtoon, mutta kauaa ei vastustaja ehtinyt iloita, sillä TPK tasoitti jo minuutin jälkeen taululle 1-1 lukemat.

Kaatosade ja märkä kenttä vaikeuttivat tasapuolisesti molempien joukkueiden peliä, mutta TPK sai rankkasateesta huolimatta rakennettua peliä, ja vaikka Interin puolustus yritti purkaa palloa pois omalta alueeltaan, sai TPK taisteltua pallon Interin verkkoon vielä kolme kertaa.

TPK varmisti 4-1 voitollaan sarjan johtoaseman, ja myös varman nousun syyskuussa alkavaan P15 Ykkösen alalohkoon.

TPK 2006 -joukkueen kaikki taustajoukot ja pelaajien vanhemmat onnittelevat niin pelaajia kuin valmentajiakin hienosta suorituksesta!

Joukkueella on jäljellä vielä yksi sarjapeli, joka pelataan Loimaalla PEMA Areenalla Lauantaina 28.8.2021.