Kahdessa viimeisessä kotiottelussa riittää panosta
Julkaistu: 16.03.2022 00.00

Kahdessa viimeisessä kotiottelussa riittää panosta

TPK pelaa Futsal-Liigan runkosarjan kaksi viimeistä kotiottelua tulevana viikonloppuna Turun Samppalinnassa. Lauantaina 19.3 klo 15.00 vieraaksi saapuu Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Syyskierroksella Kerho nappasi tiukassa ottelussa voiton Jyväskylässä. Riemu taistelee paikasta sarjan playoffeihin ja janoaa pisteitä. Sunnuntaina 20.3 klo 13.30 vastaan asettuu JoSePa, joka on tällä hetkellä sarjataulukossa suoran putoajan paikalla. Joutsalaiset ovat onnistuneet keräämään runkosarjassa kuusi sarjapistettä, mikä on yksi vähemmän kuin TPK:lla.

Nämä molemmat joukkueet kohtaavat saman viikonlopun aikana myös Loimaalla Alastaron Urheilijat, jotka ovat tällä hetkellä TPK:ta kolme pistettä edellä sarjataulukossa ja näin turvallisemmissa asemissa kuin karsijan paikalla oleva turkulaisryhmä.

Tampereen Ilves Futsalista Turkuun syksyllä pelaamaan siirtynyt Petri Jouppi luottaa joukkueeseen vaikka asetelmat eivät olekaan helpoimmat mahdolliset, "Hieman vaikeasta tilanteesta huolimatta fiilis on erittäin hyvä ja luottavainen. Saadaan kauden loppuun pelit, joissa on oikeasti iso panos. Uskon vahvasti, että tulevana viikonloppuna nähdään tämän kauden parasta peliä Kerholta Samppalinnassa."

Nuori Jouppi on aiemmin pelannut Futsal-Liigaa parin eri seuran riveissä ja edustanut nuorten futsalmaajoukkueessa Suomea. Uraa ovat kuitenkin aiemmin varjostaneet useat vaikeat loukkaantumiset.

TPK:ssa Joupin loppukausi on kuitenkin lähtenyt sujumaan mukavasti ja pelaaminen on maistunut "Itsellä on viimeiset vuodet futsalin parissa menneet erittäin epäonnisesti leikkuupöydän ja fysioterapian välillä. Nyt pitkästä aikaa olen päässyt takaisin pelikuntoon. Vaikka varsinkin alkukausi oli itseltäni suhteellisen rikkonainen, olen erittäin iloinen, että nyt loppukaudesta olen päässyt hyvään kuntoon. Pelaaminen pitkästä aikaa on tuntunut erittäin mukavalta ja joukkueessa on ollut erittäin hyvä ilmapiiri ja on ollut ilo olla osa joukkuetta."

Kun Joupilta kysytään miksi futsalin ystävien kannattaa suunnata sunnuntaina Samppalinnaan, vastaus tulee nopeasti "Samppalinnassa tullaan viikonloppuna näkemään vuoden parasta turkulaista futsalia ja ottelut tulevat varmasti olemaan erittäin viihdyttäviä."

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi