Sonja Kokkola on Vuoden TPK-lainen 2022!
Turun Pallokerho ryJulkaistu: 20.12.2022 21.36

Sonja Kokkola on Vuoden TPK-lainen 2022!


Keskiviikkona 14.12. vietettiin toimihenkilöiden puurojuhlaa. Juhlaan oli kokoontunut vajaa 30 seuran ja joukkueiden toiminnassa mukana olevaa valmentajaa, joukkueenjohtajaa, rahastonhoitajaa, varustevastaavaa, huoltajaa jne. Mukana olivat myös seuran ensimmäinen ja kolmas kunniapuheenjohtaja, Rauni Paavola ja Tarmo Aaltonen, sekä aiemmin pitkään rahastonhoitajana toiminut Toni Mattsson. Oli mukava tavata uusia ja vanhoja tuttuja hyvän ruuan äärellä.

Seuran puheenjohtaja Sanna Veijalainen kiitti toimihenkilöitä vuoden mittaan tehdystä arvokkaasta työstä lasten ja nuorten hyväksi. Johtokunnan jättäneitä Hannu Starckia ja Tarmo Aaltosta kiitettiin heidän panoksestaan vuosien varrella. Samalla muistettiin seuratyöntekijä Ville Koskista ja valmennuspäällikkö Petteri Rouhikkoa heidän panoksestaan seuran hyväksi päättyvänä vuonna.

Vuoden TPK-laisen pystin sai Sonja Kokkola, joka on B-juniorijoukkueen joukkueenjohtaja ja johtokunnan jäsen. Sonja on tunnettu exceleistään, joista löytyvät niin Soccer Cupin työvuorot ja hankinnat, kuin valmentajien korvaukset ja johtokunnan keskeneräiset hankkeet. Seura haluaa nostaa esille Sonjan tekemän arvokkaan työn ja palkitsee hänet tällä merkittävällä palkinnolla.

Kuvat: Tara Jaakkola