FC Inter 2 - TPK

Yläkenttä KHT

Virheet ratkaisivat

FC Inter – TPK 2 – 1 (1-0)

Kerho koki karvaan tappion Yläkentällä keskiviikkona. Vastassa ollut Inter oli vahva ja taitavia yksilöitä esittelevä joukkue. Todellinen reservi Interin pelaajistosta, mukana oli useita edustuksen reunalla roikkuvia pelaajia.

Kerhon pelaaminen oli alkuun kovin takkuista ja epävarmaa. Pian kuitenkin konetta saatiin käyntiin, mutta kuvaavaa ensimmäiselle jaksolle oli että varsinaista pelinrakentelua kaikille kentän osa-alueille ei saatu käyntiin. Pieni itseluottamuksen puute näkyi. Muutaman kerran päästiin luomaan tilanteita, Jyri Sundin sai syötettyä pari maukasta välisyöttöä kohti Tatu Lemmettyä. Interin puolustus pääsi kuitenkin estämään maalinteon. Inter tuli paremmalla pallonhallinnalla erityisesti keskialueen kuljetuksilla ylöspäin. Myös Kerhon puolustus pelasi tarkasti, kunnes sitten sijoittumisvirhe antoi Interille läpiajon. Kerho menetti pallon vaarallisessa paikassa keskikentällä ja Jeremias Kaari pääsi läpiajoon paitsion rajamailta. Varma viimeistely ohi Tuomas Leinon. 30 minuuttia ja 1-0.

Kerho sai otetta pelistä puoliajan lopulla ja erityisesti toisen alku mentiin täysin vieraiden pillin mukaan. Interin vaarallisin tilanne tuli kun Tuomas Leino sähläsi syötön suoraan Inter hyökkääjän jalkaan 16 metriin, laukaus osui kuitenkin epäonnisesti tyhjän maalin takatolppaan. Kerhon tasoitus tuli usean kulmapotkun jälkeen. Tatu Lemmetty pääsi puskemaan pallon tyylikkäästi maaliin. 66 minuuttia ja 1-1.

Tasoituksen jälkeinen muutama minuutti oli sitten taas se vaarallisin hetki ja lepsuilu kostautui. Inter voitti tilanteen boxissa ja pääsi viimeistelemään voittomaalin. 69 minuuttia, 2-1.

Ottelun lopun Kerho painoi peliä voimalla ja vahvasti kohti Interin päätyä. Pelillisiä hienouksia ei nähty, meni vähän hosumiseksi. Yritys ei tuottanut kunnon tulosta, vaikka tilanteita saatiinkin luotua. Ottelu päättyi hyökkäykseen nostetun Joakim Julien saksipotkuyritykseen.

Kentän paras oli ehdottomasti erotuomari Mattias Gestranius, joka piti pojat helposti otteessaan. Kerhon pelaajista voisi mainita maalin tehneen Tatu Lemmetyn lisäksi hyvin raataneen Eero Polvisen. Toppari Mirko Sillanpää oli vakuuttava pitkien pallojen pääpallotilanteissa.

Onnea ja erityisesti itseluottamusta tarvitaan jotta näitä otteluita voitetaan. Peli ei ollut mitenkään hyvää, mutta yritystä löytyi Kerholta.

Kohti Kuukauden ottelua, 16.5. Yläkentällä PIF, klo 19:00.