Johtokunnan tiedote harjoituksista 8.3.2021 alkaen
7.3.2021 21:03 Uutiset / Pääsivusto

.

Johtokunnan tiedote harjoituksista 7.3.2021


Noudatamme Turun kaupungin antamia ohjeita ja määräyksiä harjoitusvuorojen osalta. https://www.turku.fi/korona/suositukset-ja-rajoitukset#Harrastustoiminta

Alakouluikäisten harrastustoiminta (vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden): voimassa toistaiseksi. Harrastustoiminta voi jatkua turvaväleistä huolehtien ja kontakteja välttäen. Esim. seuratoimintaa, koulujen Liike-kerhoja ja uimaopetusta voidaan jatkaa.

Yläkouluikäiset (vuonna 2007 syntyneiden tai sitä vanhempien) sekä muut alle 20-vuotiaat: voimassa 8.–28.3.2021. Harrastustoiminta (mm. seuravuorot) keskeytetään kaupungin sisä- ja ulkoliikuntatiloissa. Alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta pysyy keskeytettynä.

Vetoamme, että yksityisissä tiloissa (esim. Lähitapiola-areena) tapahtuvassa seurojen harrastustoiminnassa vuonna 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille pidättäydyttäisiin 8.–28.3.

Kaikki aikuisten sisä- ja ulkotiloissa tapahtuva ryhmä- ja yksilölajien harrastustoiminta pysyy keskeytettynä 28.3. saakka (ei koske seuran miesten Futsal Ykköstä pelaavaa joukkuetta).”

Vuonna 2007-syntyneet tai sitä vanhemmat eivät harjoittele sisätiloissa ajalla 8.-28.3.2021.

Kannustamme pelaajia omaehtoiseen harjoitteluun, johon löytyy vinkkejä esimerkiksi Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/vinkit-omatoimiseen-harjoitteluun

Liikuntapaikoilla ovat voimassa linjaukset ja määräykset mm. maskin käytöstä, turvaetäisyyksien noudattamisesta ja käsihygieniasta. Vanhempien tulee jättäytyä harjoitustilojen ulkopuolelle.

Yhdessä vastuullisesti toimimalla saamme pidettyä tilanteen hallinnassa ja parannamme mahdollisuuksia jatkaa harjoittelua ja pelejä.

T. TPK Johtokunta


   
Lisää uutisia
Turun Pallokerho ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat