TPK 2010 on kasvattanut voitonnälkää
Julkaistu: 18.05.2023 00.01

TPK 2010 on kasvattanut voitonnälkää

TPK 2010 -joukkueen peliryhmien sarjakausi on jatkunut kohtaamisilla VG-62/Keltaisia, SoVo:aa, TuNL/Hepokulta sinistä sekä FC KyPS:aa vastaan. Valmennus on analysoinut pelejä tarkalla silmällä. Viime viikkoina on otettu opiksi pelatuista peleistä ja käyty läpi asioita, joihin valmennus on kiinnittänyt huomiota. Asia kerrallaan näitä yksityiskohtia hiotaan paremmaksi ja sen myötä joukkue kehittyy taitavammaksi ja saa onnistumisia. Näitä onnistumisia on näkynyt myös otteluissa.

Nyt on saatu maistaa voittoja molempien peliryhmien peleissä ja voitonnälkää jäi varmasti myös tuleviin peleihin! Ainakin itseluottamus on kasvattanut poikia viisi senttimetriä pidemmiksi, usko joukkueen kykyihin ja voittomahdollisuuksiin on lisääntynyt ja kuulemani mukaan iloisia ilmeitä on palannut otteluista koteihin! Tämä näkyy myös yrittämisenä ja itsensä likoon laittamisena kentällä! Hyvä me!

Lähitulevaisuudessa on tiedossa lisää sarjapelejä, Veikkausliigan Saaristomeren Derby Inter vs IFK Mariehamn -pelin katsominen vastikään uusitulla Veritas Stadionilla sekä joukkueen ryhmäytymisleiri Taivassalossa. Syksylle on suunniteltu turnausreissua Kotkaan. Jalkapallosta ja joukkuetoiminnasta pääsee siis porukassamme nauttimaan täysin siemauksin! #kaikkipelaa

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi