TPK 2010 kaudenpäättäjäisissä pelattiin futisgolf -mestaruudesta!
Julkaistu: 01.10.2023 19.52

TPK 2010 kaudenpäättäjäisissä pelattiin futisgolf -mestaruudesta!

Tänään 1.10. suuntasimme autot kohti Kemiön Fotisgolfia, Suomen ainoata täysimittaista, 18-väyläistä futisgolfrataa. Mikä mahtava paikka viettää kauden päättäjäisiä ja ruutuajan vähentämiseen tähtäävää älyvapaapäivää omien joukkuekavereiden kera! Perillä pelaajat jaettiin pieniin ryhmiin ja lähdettiin pallojen kanssa väylille virallisten valvojien pitäessä kirjaa kunkin ryhmän suorituksista. Jokaisella radalla oli esteitä, joita piti ylittää, ohittaa tai joiden läpi pallolla piti päästä kohti maalia. Tuulinen päivä toi oman haasteensa monen peliin. Jokainen potku laskettiin ja päämääränä oli saada mahdollisimman pieni potkulukema, samaan tyyliin kuin minigolfissa. Laji oli kaikille pelaajille aivan uusi kokemus.


Pelikierroksen jälkeen ulkoilmassa maistui ehkäpä tämän kesän viimeinen grillimakkara salaatin ja juomien kera auringon pilkahdellessa ja kurkiaurojen lennellessä yllämme kohti etelää. Futisgolf-mestarit palkittiin upeilla pokaaleilla ja sen jälkeen käytiin läpi myös joukkueen pelaajien itsensä äänestämät palkinnot joukkuetovereille; Oli Ballon d'Or, Golden Foot, Siistein syöttö, Hienoin pelastus maaliviivalta, Kaikille kiva kaveri, Joukkuehengen nostattaja, Sinnikäs tsemppaaja, Joukkueen rauhallinen puurtaja, Upea pelinlukutaito, Joukkueen ilopilleri, Komein valmentaja ja tietysti myös Mintein fleda! :) Äänestys oli tiukka ja kaikki pelaajat saivat ääniä eri kategorioissa. Onnea kaikille palkinnonsaajille! Lisäksi kuluneesta kaudesta kiitettiin valmentaja-Kimmoa, jojo-Senniä ja buffetmuija-Jonnaa (sitä joukkueen vähiten vihattua vanhempaa), jotka ovat antaneet ison panostuksen joukkueelle kuluneen vuoden aikana. Palkintogaalan jälkeen nautittiin tietysti mitalikahvit ja mitäpä muuta jalkapallojoukkueelle olisi ollut tarjolla kuin mokkapalaa!

Jojo kiittää sydämensä pohjasta tätä huikeaa joukkuetta kuluneesta kaudesta 2022-2023, olette kaikki super-tärkeitä ja upeita tyyppejä! <3


Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi