P12 sininen tiivis peliviikko
Julkaistu: 18.05.2023 10.00

Sinisellä on pitänyt kiirettä pelirintamalla, kun takana on kolmen pelin putki. Viime viikolla näistä pelattiin kaksi, tiistaina vastassa Inter ja lauantaina Åifk.

Inter oli odotetusti kova vastus ja sitä varmasti jännitettiin etukäteen. Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa vääntöä ja tilanteita oli paljon. Pallo kilahteli tolppiin kerran jos toisenkin. Tauolle lähdettiin 1-1 tilanteessa. Vastustaja onnistui kuitenkin maalinteossa pariin otteeseen heti toisen puoliajan alussa ja tämä lannisti pojat. Pelirytmiä ei enää löytynyt, eikä paikoistakaan onnistuttu maalia tekemään. Inter vei pisteet kotiin tuloksella 1-6.

Lauantaina aurinkoisella Parkin kentällä vastaan asettui Åifk. Tiistain pelistä sisuuntuneena pojat laittoi heti ison vaihteen päälle ja hienot syöttökuviot vei 0-2 johtoon jo ensimmäisillä minuuteilla. Toisella puoliajalla alkoi hieman väsymys painaa mutta ei se kovasti tahtia haitannut. Vastustajakin onnistui maalinteossa mutta kiri ei riittänyt ja pisteet meille lukemin 4-7.