Helmeilevä Cup II pelattiin Raunistulassa
Julkaistu: 02.09.2023 20.28

Helmeilevä Cup II pelattiin Raunistulassa

Tänään pelattiin TPK Hanttarin Helmien järjestämä turnaus Helmeilevä Cup II. Värikkäät ja iloiset joukkueet Turusta ja lähikunnista saapuivat jo toista kertaa järjestettävään tapahtumaan. Toisilleen tuttujen naisjoukkueiden ikioma, energinen, vauhdikas ja lämminhenkinen turnaus; sellainen tämä meidän Helmeilevä Cup on. Hauskaa ja hikihelmiä. Sitä me ainakin lupasimme. Lisäksi tarjosimme tasaisia pelejä, vaihtelevaa säätä, ammattitaitoiset tuomarit ja runsaan buffetin. Unohtamatta pallotutkaa. Ja isolle naisjoukolle myös riittävän määrän vessoja. :)


Jotkut peleistä voitettiin, toisista opittiin. Tällä kertaa Helmet oppivat tosi paljon. Ja kuten pienemmätkin pelaajat: "Hävittiin tai voitettiin, silti päästiin buffettiin".


Turnauksen voitti tänä vuonna FC PMS Perniöstä. Parhaasta joukkuehengestä palkinnon saivat FC Mamadonat Raisiosta. Myös FC Pinkit Liedosta, TuKV:n Tyrnit, TuNL:n Naiset sekä TPK Hanttarin Helmet voittivat itsensä. Ja monet saivat myös upeita palkintoja. Sydämellinen kiitos kaikille sponsoreille!

Super-iso kiitos myös turnauksen järjestelytiimille ja koko Helmien joukkueelle panoksesta turnausjärjestelyissä. Lisäksi tietysti iso kiitos kaikille rohkeille osallistujille, lainapelaajille sekä tuomareille tapahtuman mahdollistamisesta! Olette huikeita ja päivässä oli hieno energia!

Ensi vuonna turnaussarjan kolmas osa?

#KerhoKehrää #Hauskaajahikihelmiä #HelmeileväCup

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi