Jalkapallopäivän etkoina kaudenpäätössaunailta
TPK 2010Julkaistu: 10.06.2024 23.24

Jalkapallopäivän etkoina kaudenpäätössaunailta

TPK 2010 -joukkueen kevätkausi on paketissa. Isojen kenttien pelit ovat olleet täysin uusi maailma, mutta hienosti pelaajat ovat jaksaneet pidemmän peliajan vähän isommalla tontilla. Peleissä on nähty onnistumisia ja epäonnistumisia, näitä on kohdattu yhdessä - joukkueena. Peleistä on opittu paljon uutta ja valmentajamme Anssi ja Aksu ovat saaneet ammentaa uusia teemoja treeneihin kunkin pelin jälkeen. TPK 2011 -joukkueesta olemme saaneet lainata taitavia, rohkeita, fiksuja ja reippaita pelaajia tarvittaessa, kiitos paljon kaikille teille!

Tänään pelasimme kevätkauden viimeisen pelin UPK:ta vastaan Parkin kentällä ja sen jälkeen suuntasimme jälkilöylyihin Uittamon avantouimareiden saunalle. Virkistävä pulahdus mereen saunan lomassa huuhtoi hikiset pelurit ja illan päätteeksi söimme iltapalaksi täytetyt patongit saunajuomien kera terassilla katoksen alla kaatosateisessa säässä. Ohjemassa oli perjantaina starttaavien Jalkapallon EM-kisojen kunniaksi myös pieni EM-kisatietovisa, josta paras pokkasi futisaiheisen palkinnon. Kisojen koittaessa joukkueella on oma kisa tulosveikkauksen muodossa valmentajien organisoimana, mikäs sen mukavampaa kuin lajin seuraaminen ja pieni yhteinen jännittäminen.


Keskiviikkona 12.6. vietetään jalkapallonystävien omaa juhlaa, Jalkapallopäivää. Vuosi sitten alkaneen tradition tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa. Tempaus tuo näkyväksi laajan toiminnan lajin ympärillä ja yhdistää toimijoita yli rajojen. Myös TPK 2010 on ollut mukana juhlinnassa viettämällä jalkapallopäivän etkoja kauden päätössaunaillan merkeissä. Kutsumme kaikki muutkin TPK:n joukkueet mukaan osallistumaan Jalkapallopäivän viettoon ja näyttämään se iloinen fiilis, jota suomalainen jalkapallo meissä herättää. Rakkaudesta lajiin.❤️⚽️

#fiilistänostattavaafutista #kerhokehrää #kaikkipelaa #jalkapallopäivä #etkot

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi