Leiri maistui kesältä, letuilta, saunalta ja futikselta
Julkaistu: 28.05.2023 22.36

Leiri maistui kesältä, letuilta, saunalta ja futikselta

TPK 2010 -joukkue suuntasi perjantaina autot kohti Taivassaloa ja Turun kaupungin nuorisoleirialue Tippsundia. Viikonloppuna oli tarkoitus tutustua toisiimme paremmin ja siten parantaa ryhmän yhteistyötä ja joukkuehenkeä. Puitteet olivat täydelliset auringonpaistetta myöten. Saimme nauttia käen kukunnasta ja metsätähtien kukinnasta luonnon helmassa yhteisiä kesäpuuhia tehden. Lisäksi käytiin toki läpi kasvaville futispelaajille sopivista teemoista vähän teoriatietoa, mietittiin joukkueelle sääntöjä ja puhuttiin siitä, voiko someen kommentoida vastustajia ja tuomareita.

Monelle 12-13-vuotiaalle viikonloppu jalkapallokavereiden kanssa oli kivaa vaihtelua pelirytmitettyyn arkeen ja makea maistiainen tulevasta kesälomasta. Pääsimme saunomaan ja uimaan, grillasimme makkaraa, leikimme vesisotaa, pelasimme pingistä ja biljardia ja pidimme leiriolympialaiset. Lauantai-illan kruunasi Fifa-turnaus lettujen ja poppareiden kera. Ruokapöytä meillä muutenkin notkui säännölliseen tahtiin, sillä emännöimässä oli joukkueen oma Buffetmuija. :)

Joukkueesta löytyi uusia kavereita, tutustuttiin paremmin entisiinkin tuttuihin ja opittiin uusia asioita toisistamme. Kuten sen, kenellä on ruskeat silmät, kuka tykkää hernekeitosta tai kuka laulaa suihkussa. Tunnelma oli iloinen, välillä vähän villikin, urheilullinen ja yhteisöllinen. Uskon, että siitä se joukkuehenki lähtee kehittymään. Kiitos vielä vanhemmille kyydityksistä ja super-iso-kumarrus emännälle ruokahuollosta. Ja kiitos yhdeksälletoista pelaajalle, jotka rohkeasti lähtivät mukaan! Ensi vuonna uudestaan?

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi